19 Haziran 2011 Pazar

19 haziran..

      BUGÜN BABAMLAR GÜNÜ...!!!!


Profilo'nun anneler günü için hazırladığı reklam çok beğenilmişti. Onlar babalar günü için yapmayınca bu sefer amatörler bu işe el atıp aynı formatta reklamı hazırladı.



Fenerbahçe son 5 yıldır basketbol bayan ve erkek, voleybol bayan ve erkek ile futbolda zirveye oynuyordu.Bu sene hepsi kendi liglerinde 1.ci olarak büyük bir zafere imza attı.
Fenerbahçe sadece bir futbol kulübü değil. Spor klübü olduğunu da böylece göstermiş oldu.



Survivor'da son üçe kalmak için Taçmin ile Taner arasında yapılan sms sonucunda adaya veda eden isim Taçmin oldu.



KOMEDYENLERİN REKLAMLARI;

Ata Demirel-Avea reklamı


Cem Yılmaz- Türk Telekom


Şafak Sezer-Vodafone


Şahan Gökbakar-Özturkcell reklamı



_________________________________________

 Kanal D'nin sevilen dizisi Hanımın Çiftliği son bölümüyle ekrana veda etti. Son bölümünde    yaşananların özeti;
     Güllü ve Kemal, düğünlerinde aldıkları acı haberle sarsılır. Fabrikanın öfkeli işçileri, Serap Hanım’ın cezasını kesmek için çiftliği yağmalar. Güllü'nün oğlu Muzaffer Ali çiftlikte olduğu için Kemal onu kurtarmaya çalışır. Ancak Kemal yangında hayatını kaybeder.
     Halide, Kemal'in ölümüyle yıkılır. Yaptıklarından oldukça pişmanlık duyar ve Adana'yı terk etme kararı alır. Ancak bu amacını gerçekleştiremeden evinin kapısında Güllü'yle karşılaşır. Aralarında büyük bir hesaplaşma yaşanır ve Güllü Halide'ye silahını çeker. Tam Halide'ye ateş etmeye hazırlanırken arkadan gelen silah sesiyle Halide hayatını kaybeder. Halide'yi Güllü'nün babası vurmuştur. Babası Güllü'nün hayatını kurtarmıştır. Ve Güllü'nün babası hapse girdikten bir ay sonra hayatını kaybeder.Güllü'nün babası hapiste hayatını kaybettikten kısa bir süre sonra da annesi ölür.


Sony ve Nintendo'dan sonra japon oyun geliştirici Sega'da hacker saldırısına uğradı. 1,3 milyon kullanıcının bilgileri çalındı. (Kredi kartı bilgilerine ulaşılamadığı açıklandı.)



Paylaş/Kaydet/Takip et Paylaş

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...