27 Haziran 2011 Pazartesi

27 haziran

FAMOUS CUP

Bodrum Açıkdeniz Yelken Kulübü tarafından, Marina Yacht Club ana sporluğunda düzenlenen ve Türkiye’nin ünlü yüzlerini bir araya getiren “Famous Cup” yelken yarışlarına katılan 20 tekne’nin mücadelesi sona erdi.

Tekne güvertelerinde yelkencilerle birlikte tramola atan ünlüler, Menekşe Uysal, Nejat İşler, Büşra Pekin,Yonca Evcimik, Pascal Nouma, Bade İşçil, Gözde Kansu, Fatik Sevin Aksoy, Emrah Elçiboğa, Zeynep Beşerler, Elif Dağdeviren, Andaç Haznederoğlu, Öyle Bir Geçer Zamanki dizisi oyuncuları (Aras Bulut İğnemli, Nilperi Şahinkaya, İlker Sezer, Anıl İlter, Sercan Batur, Osman Karagöz), Yeliz Öney, Tuba Altıntop ve Billur Kalkavan erkek arkadaşı Buğra Bahadırlı ile katıldı. Farah Zeynep Abdullah ve Yıldız Çağrı Atiksoy ,Yeliz Kuvancı yarışı Diva-Ege Yat teknesinden izlemeyi tercih ettiler.   


      George Hotz                            

iPhone yazılımını kırarak yaygın bir şekilde kullanılmasına olanak tanıyan, PlayStation 3 için yaptığı modifikasyon nedeniyle Sony ile davalık olan ünlü hacker George Hotz (Geohotz) Facebook için çalışmaya başladı.




KERİM TEKİN

Bir müzik dehasını kaybedeli 13 yıl olmuş.Seni rahmet ve özlemle anıyoruz.


(KARBEYAZ)



(Araba kullanırken, yürürken kitap okumanın en kolay yolu tabi ıphone'nun varsa)

LGBTT ONUR YÜRÜYÜŞÜ

Pazar günü homofobi ve transfobi karşıtlarına karşı yürüyüş yapılmış. Her yar gökkuşağı rengindeymiş.

Paylaş/Kaydet/Takip et Paylaş

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...